Gå-hjem møde om kvalitet i grundskolen

Vi skal have en god skole i Danmark. Det er alle enige om. Men gør vi det rigtige, og gør vi det godt nok? Internationale erfaringer kan være en vigtig kilde til inspiration om, hvordan vi understøtter en skole af høj kvalitet. Formandskabet har derfor bedt DAMVAD Analytics udarbejde en kortlægning af internationale erfaringer med kvalitetssikring på grundskoleområdet.

Fire drenge i skole

På gå-hjem mødet vil direktør Rune Heiberg Hansen, DAMVAD Analytics, præsentere analysen, og formandskabet inviterer til en åben debat om, hvorvidt og hvordan vi i Danmark kan lære noget af de andre lande. På mødet vil en række danske videnpersoner perspektivere analysen ud fra deres erfaringer med dansk og udenlandsk praksis.

Kom og del din viden så vi sammen bliver bedre til at forstå, hvad vi kan lære af andre, og hvor vi måske selv allerede gør det bedst.

Tilmeldning

Det er gratis at deltage i gå-hjem-mødet. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle. Du kan tilmelde dig mødet om kvalitet i grundskolen på tilmeld.dk.